Sakiškių Alus

Lietuva

“Sakiškių alus” yra Vilniaus apylinkėse įsikūręs mikrobravoras, gimęs kaip dviejų naivių namų aludarių sąjunga. Mūsų tikslas – perkelti neįprastus alaus eksperimentus nuo savo puodų iki nedidelės gamybos. Mes nekuriame produkto prisitaikymui. Mūsų alus visuomet stebina skonių ir kvapų išraiška ir reikalauja dėmesio. Viliamės, jog esate pasirengę išgirsti mūsų kuriamą istoriją.

Alus su tikslu ir paskirtimi

Savo alumi mes norime stebinti. Mes imame vartotoją už rankos ir vedame jam dar nežinomais keliais. Mes tikime, kad alus nebūtinai privalo būti gelsvas gazuotas neįkyrus gėrimas. Mūsų alūs pilni aromato ir išraiškos, jų reikia įsiklausyti, jie nori būti suprasti. Pasirinkdami mus Jūs pasirenkate atrasti. Naują derinį su maistu? Naują derinį su nuotaika ar oru už lango? Visi netikėtumai mums malonūs.

Alus be vardo, alus su stiliumi

Mūsų alus – ne rūšis ir ne pavadinimas. Kaip tikri namų aludriai mes verdame alų pagal stiliaus rėmus, tačiau kiekvieną kartą vis eksperimentuodami skirtingomis žaliavomis ir gamybiniais rėžimais. Alaus gamybai tiesiog naudojame tai, ką turime sandėlyje, taigi esame įtakojami žaliavų sezoniškumo ir derliaus. Džiaugiamės galėdami neprisirišti ir atsiduoti spontaniškumui.

Nefiltruotas, nepasterizuotas

Savo alaus mes nefiltruojame ir nepasterizuojame. Sunkiai dirbame norėdami sukurti išraiškingus produktus, todėl nematome prasmės šiais techniniais procesais skurdinti alaus skoninių savybių. Tam, jog užtikrintume ilgą produktų galiojimo terminą, renkamės tik geriausias žaliavas ir esame paniškai apsėsti įrengimų švaros.


Scroll to top