Munkebo Mikrobryg

Danija

2013 metais Klausas Kistensenas metė vyriausio aludario darbą Vokietijoje ir grįžęs į Daniją įkurė MUNKEBO craft alaus bravorą. Klauso nuomone aluje svarbiausia – skonis, kuris negali būti ribojamas viduramžiškais įstatymais. Munkebo darykla apjungia kelias alaus filosofijos kryptis: vokiškąjį preciziškumą, belgiškąjį kūrybiškumą, britišką rūpestį naudojamoms medžiagoms ir amerikietiškąjį inovatyvumą.

Munkebo daryklos receptai yra sukurti ir nušlifuoti per kelis ar net kelioliką metų. Virimui visada naudojami geriausi Belgian Castle Malting salyklai ir itin aukštos kokybės apyniai. Bravoro vizija ir pagrindinis tikslas yra koncentruotis į unikalaus aromato ir skonio alų, kuriame pagrindiniai skonio niuansai sukuriami iš fermentacijos metu naudojamų mielių.


Scroll to top